Arašídový krém s mléčnou čokoládou BEZ CUKRU
Detailní popis produktu
Arašídový krém s mléčnou čokoládou BEZ CUKRU
Jemný arašídový krém s mléčnou čokoládou ocení opravdu každý, kdo si chce zamlsat bez výčitek. Mléčná čokoláda, kterou přidáváme do tohoto krému, je bez přidaného cukru. Místo něho je čokoláda slazena maltitolem.
Výhody maltitolu:
Nízký obsah kalorií - přibližně o polovinu méně kalorií při srovnání s běžným cukrem
Nízký glykemický index - díky tomu je vhodnější pro diabetiky, protože nezpůsobuje tak výrazné zvýšení hladiny cukru v krvi
Bezpečný pro zuby - bakterie v ústech ho netráví
Vysoká sladkost - není nutné používat klasický cukr
Arašídy
Arašídy jsou velmi bohaté na živiny. Obsahují 20-30% bílkovin, vysoké množství tuku (zhruba polovinu obsahu semena) a sacharidů, včetně vlákniny. Dále obsahují velké množství vitamínů (E, K a skupinu B) a minerálů (selen, vápník, hořčík, zinek a železo).Vitamín E je důležitý pro zdraví kůže a imunitní systém a vitamíny skupiny B pro správné fungování metabolismu a nervového sytému. Hořčík pomáhá proti únavě svalů a svalovým křečím a selen je důležitý antioxidant. Podporují zdraví chod srdce, snižují hladinu "špatného" cholesterolu a jsou dobrým zdrojem energie.
Jak mlsat oříškový krém?
Složení:
80 % arašídy pražené, 20 % mléčná čokoláda (obsah kakaa 34,5 %, obsah mléka 21,5 %, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, sladidlo: maltinol, emulgátor: sojový lecitin, přírodní vanilkové aroma).
Skladování:
Uchovávejte v suchu, temnu a při teplotě do 25°C. Případná separace oleje na povrchu není na závadu, jedná se o přirozený jev.. Před konzumací promíchejte. Spotřebujte do 3 týdnů od otevření.
Může obsahovat stopy arašídů, sezamu a ostatních skořápkových plodů.
Nutriční hodnoty
Průměrné nutriční hodnoty ve 100g:
Energetická hodnota |
2376kJ 567kcal |
Bílkoviny | 21g |
Sacharidy | 28g |
- z toho cukry | 5g |
Tuky | 47g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 10g |
Sůl | 0,04g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokoládové / ochucené |
---|---|
EAN: | Zvolte variantu |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.