Jak vznikl náš Medovník a Perníček?

Jak vznikl náš Medovník a Perníček?

Dlouho jsme spekulovali nad myšlenkou výroby našich ořechových krémů ze surovin, které lze získat u místních výrobců a ideálně v našem okolí našeho království v na Plzeňsku.
  
Tak jsme začali přemýšlet.
  
Vyrábět ořechový krém s příchutí lze pouze ze surovin, které jsou trvanlivé a hlavně mohou být uchovávány v teplotě skladování, která je mezi 5°C - 25°C.
Tento požadavek nám výběr surovin velmi zredukoval.
  
Zkoušeli jsme mnoho surovin, prováděli jsme testování v našem nejbližším okolí a nakonec jsme zůstali právě u medu, který nám dodávají místní včelaři a GHEE vyráběném také nedaleko od nás. :-)
  
Takto vznikla naše nová dobrota Medovník, na které jsme velmi dlouho pracovali.
  
Dobře, dobře, ale co teda ten Perníček?
  
Ten má stejný základ jako Medovník, jen jsme do něj přidali ještě kakao dovezené až z Peru a perníkové koření.
Klikněte a mrkněte se na náš medovník z blízka
Zpět na blog