Lískáč - Lískový krém s mléčnou čokoládou a kokosovým cukrem
Detailní popis produktu
Lískový krém s mléčnou čokoládou
Jemný krém z čerstvě upražených lískových jader a mléčné čokolády si zamiluje opravdu každý, kdo si chce zamlsat bez výčitek. Mléčná čokoláda, kterou přidáváme do tohoto krému, je totiž slazena maltitolem. Dokonale hladký krém s pořádnou porcí lískových jader.
Výhody maltitolu:
Nízký obsah kalorií - přibližně o polovinu méně kalorií při srovnání s běžným cukrem
Nízký glykemický index - díky tomu je vhodnější pro diabetiky, protože nezpůsobuje tak výrazné zvýšení hladiny cukru v krvi
Bezpečný pro zuby - bakterie v ústech ho netráví
Vysoká sladkost - není nutné používat klasický cukr
Lískový ořech
Ořechy příjemně nasládlé chuti, které jsou v Asii považovány za symbol plodnosti. Obsahují zhruba 12% bílkovin, 10% sacharidů, 8% vlákniny a 61% tuku. Hlavním producentem je Turecko, kterému patří zhruba 70% celkové světové produkce. Prodávají se ve skořápce nebo bez ní a v případě bez skořápky mohou být se slupkou nebo bez slupky. Se slupkou jsou ořechy hůře stravitelné a většinou má nahořklou chuť.
Jak mlsat oříškový krém?
Složení:
75% lísková jádra pražená, 20% mléčná čokoláda (obsah kakaa 34,5%, obsah mléka 21,5%, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, sladidlo: maltinol, emulgátor: sojový lecitin, přírodní vanilkové aroma), kokosový cukr.
Skladování:
Uchovávejte v suchu, temnu a při teplotě do 25°C. Případná separace oleje na povrchu není na závadu, jedná se o přirozený jev. Před konzumací promíchejte. Spotřebujte do 3 týdnů od otevření.
Může obsahovat stopy arašídů, sezamu a ostatních skořápkových plodů.
Nutriční hodnoty
Průměrné nutriční hodnoty ve 100g:
Energetická hodnota |
2648kJ 639kcal |
Bílkoviny | 12g |
Sacharidy | 27g |
- z toho cukry | 9g |
Tuky | 54g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 8g |
Sůl | 0,08g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokoládové / ochucené |
---|---|
EAN: | Zvolte variantu |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.