Ovoce
 Nízká teplota sušení - 50 až 60°C pro zachování nutričních hodnot.
   Nízká teplota sušení - 50 až 60°C pro zachování nutričních hodnot.
 Zdroj sacharidů - skvělý zdroj pro rychlé doplnění energie.
   Zdroj sacharidů - skvělý zdroj pro rychlé doplnění energie.
 Sušené ovoce - oproti klasickému ovoci má tu výhodu, že se rychle nekazí.
   Sušené ovoce - oproti klasickému ovoci má tu výhodu, že se rychle nekazí.
Nejprodávanější
            7 položek celkem        
    Výpis produktů
Ovládací prvky výpisu
        7 položek celkem    
     
                    
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                                    
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
            